Scopul nostru

herra-big

Doriţi să vă personalizaţi locuința sau sediul firmei?

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .

Ne propunem să oferim soluția optimă de design pentru fiecare client în parte, în cel mai scurt timp posibil şi la cel mai mic preţ. Echipă noastră pune accent pe detalii  şi de aceea oferim cu mândrie garanţia lucrului  bine făcut.

Orice spaţiu poate fi adus în secolul XXI prin folosirea produselor noastre progresiste şi moderne. De la uşi, ferestre şi elemente de mobilier până la balustrade, pereţi de sticlă şi cabine de duş, la noi găsiţi sprijin pentru a vă asigura un spațiu complet personalizat după gusturi şi preferinţe.

Căutăm mereu să venim în întâmpinarea nevoilor clienţilor noştri, aşadar, special pentru spaţii comerciale am introdus recent soluția fațadelor complete din sticlă, care asigură vizibilitate maximă produselor.

   CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?

  • proiectare gratuită
  • modele personalizate unicat
  • consultanţă gratuită
  • soluţii tehnice adecvate
  • diverse promoţii si reduceri ( pentru achitare avans 100%, pentru recomandări şi referinţe etc)