Vitralii

Personalizează-ţi locuinţa cu ajutorul luminii şi culorii!!

  Echipa Herra Piatra Neamţ execută la comandă vitralii şi sticlă decorativă în tehnici moderne, pentru diverse destinaţii:  uşi interior sau exterior, băi, bucătării, birouri, oglinzi, etc . Acestea pot fi montate pe orice sistem de tâmplărie: lemn, pvc sau aluminiu.

   Vitraliul este un ansamblu, o îmbinare artistică de piese din sticlă colorată şi fir de plumb. Noi utilizăm două dintre tipurile consacrate de realizare a vitraliilor, aplicând cristale faţetate sau tehnica Overlay.

Cristale faţetate:

herra-design-Vitralii-014

Cristalele faţetate sunt piese de sticlă tăiate în diverse forme geometrice care, după şlefuirea şi faţetarea lor, sunt îmbinate şi aranjate conform modelului după care au fost tăiate. Se realizează astfel diferite modele florale sau geometrice. Prin faţetarea marginilor acestea distribuie lumina ce cade pe ele în diferite direcţii , astfel creând reflexii diverse ale luminii şi culorii, rezultând un efect spectaculos.


Tehnica Overlay:

Vitraliile Overlay sunt realizate pe o sticlă intreagă, sablată sau simplă, cu plumb special (adeziv), care se lipeşte pe sticlă după modelul ales. Ulterior sticla se decorează cu filme colorate concepute special, cu structură multistrat, protecţie UV a spaţiului interior, laminare şi texturare colorată sau transparentă. Modelele prezentate în galeria de produse sunt demonstrative, ele putând fi modificate şi personalizate în funcţie de ambientul, cromatica şi preferinţele clientului. De asemenea, orice model poate fi adaptat la suport (fereastră, uşă, perete despărţitor etc.) conform principiilor artei decorative. Se pot realiza şi modele la cerere, pe tematici sau după fotografii .

 

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii