Uşi din sticlă

Deschid o nouă lume  

   Uşile din sticlă sunt visul oricărui designer pentru că permit luminii soarelui să pătrundă în living, în bucătărie, în hol etc; practic în orice încăpere va crea senzaţia de spaţiu mai mare şi mai luminos. Puteţi astfel să vă jucaţi cu lumina, cu umbre şi culori pentru a transforma spaţiul.

Uşa din sticlă securizată poate avea forme şi dimensiuni diferite în funcţie de locul în care va fi amplasată. Foaia de sticlă poate fi sablată,vopsită în masă/cu model, clară sau personalizată cu sigle si logo-uri.

Prin utilizarea uşilor din sticlă putem folosi iluminarea naturală şi în încăperile în care aceasta este redusă. Varietatea acestora este foarte largă, incluzând uşi glisante, uşi batante, uşi pivotante, uşi tip armonică, uşi cu acţionare manuală sau automată.

Feroneria utilizată pentru toate aceastea poartă semnătura Dorma, garantând astfel  produse de calitate superioară, cu rezistenţă deosebită.

Clasificare:

  Uşa batantă:

usa batanta herra design

Uşile batante din sticlă sunt foarte utile pentru că pot fi deschise în ambele direcţii şi pot fi incluse în diferite combinaţii: uşi simple, duble, cu supralumină, fără supralumină, cu parte laterală fixă etc.

Sticla utilizată este securizată şi se pretează astfel la uz în diferite tipuri de proiecte ca birouri, magazine, spaţii publice sau comerciale.

 

 


Uşa glisantă (culisantă):

usa glisanta herra design

Sistemele de uşi glisante propuse de Herra Piatra Neamţ reprezintă soluţia modernă şi elegantă pentru spaţiile mai puţin generoase.  Se potrivesc perfect în orice tip de arhitectură a clădirii şi oferă posibilităţi de aplicare variate.

Uşile glisante se execută din sticlă securizată cu grosimi de 8mm, 10mm sau 12 mm. Se numesc uşi glisante sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete. Datorită faptului că sistemul de rulare este fixat in tavan se asigură o trecere uşoară dintr-o încăpere în alta, fără existenţa vreunui prag pe pardoseală.

 


Uşa pivotantă:

usa pivotanta herra design2

Marele avantaj al uşilor pivotante este că au închidere automată prin utilizarea unui amortizor îngropat în pardoseală, oferind un confort sporit în utilizare şi evitarea riscului de producere şocuri. Datorită calităţilor ce o fac mai robustă se pretează mai bine pentru uz comercial.

 

 

 

 


Uşa armonică:

  

Cea mai simplă metodă de a reîmpărţi spaţiul existent este montarea unei uşi armonice . Se poate asambla atât la interior cât şi la exterior, oferind un aspect plăcut şi o eleganţă deosebită spaţiului dumneavoastră.

Uşile armonice sunt construite pe baza unui sistem foarte simplu: un număr de uşi unite prin balamale, care se pliază în lateral, sub forma unui acordeon. Avantajul obţinut în cazul folosirii uşilor de tip armonică este deschiderea şi închiderea uşoară şi rapidă a golurilor mari de trecere dintr-un spaţiu in altul.

Echipa Herra Piatra Neamţ execută dar şi personalizează orice tip de uşă din sticlă pentru a completa perfect elementele de design interior deja existente.

 

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii