Balustrade din sticlă

herra-design-Balustrada din sticla-009

Sticla este o ultimă tendinţă în construcţii şi amenajări deoarece oferă sentimentul de libertate şi spaţiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganţă şi stil spaţiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidenţiale.

 

  

balustrada din sticla herradesign 3

Una dintre utilizările deosebite ale sticlei este folosirea ca balustradă, prin prindere simplă sau în cadru de lemn, inox sau alte materiale. Balustradele din sticlă pot fi executate cu sau fără mână curentă aplicată, cu sau fără montanţi verticali din metal, cu prindere laterală sau normală,cu elemenţi rotunzi sau picioruşe din inox. Se realizează, de obicei, din sticlă securizată şi laminată şi respectă toate Standardele de Securitate şi Siguranţă.

 

  Panourile de sticlă folosite pot fi clare sau personalizate la cererea clienţilor şi pentru a completa perfect elementele de design deja existente.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.