Placări cu sticlă securizată

De ce să alegi faianţa clasică în locul unui spaţiu care să-ţi reflecte personalitatea? Noi îţi aducem variante de culoare. Placarea cu sticla colorată se poate folosi cu succes pentru un design modern, în locul lavabilei, pe pereţii interiori sau exteriori.

Placarea cu sticlă se poate realiza în băi, zonele de lucru din bucătării, dar şi zone de trafic intens din interiorul spaţiilor comerciale şi clădirilor de birouri ( recepţii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de înfrumuseţare etc).

Sticla utilizată are grosimi între 4 si 8 mm ( în funcţie de specificaţiile lucrării) şi este, de obicei, securizată pentru a-i asigura rezistenţă la şocuri mecanice, şocuri termice şi vibraţii. Se poate vopsi uniform, cu o culoare la alegere din paletarul RAL sau se poate printa cu o imagine existentă în catalogul nostru ori  adusă de client.

Montarea pe perete se realizează cu un adeziv special care se întinde pe toată suprafaţa sticlei, ceea ce asigură rezistenţă deosebită dar şi confort vizual pentru ca nu mai este necesar nici un alt fel de cadru ( metalic, din lemn, etc).

Echipa Herra Piatra Neamţ vă oferă asistenţă personalizată pentru a stabili calităţile necesare sticlei de utilizat în funcţie de tipul lucrării, precum şi ajutor în alegerea culorii sau imaginii potrivite.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii