Mobilier din sticlă

Expunere maximă

Sticla este un element unic atunci când este folosit în realizarea pieselor de mobilier. Pentru mobilier, sticla face diferenţa, transformând banalul în original. Se pot utiliza inserţii în cadre de lemn, inox sau alte materiale sau se poate realiza un obiect în totalitate din sticlă.

 Mobilierul din sticlă este ideal pentru a expune marfa spre vânzare în condiţii de cea mai mare vizibilitate, în condiţii de igienă şi siguranţă .Pentru a obţine un efect de oglindire este recomandat să folosiţi sticla obişnuită, albă sau translucidă, iar dacă doriţi să accentuaţi anumite suprafeţe folosiţi sticla colorată, sablată cu model color .

Mobilierul din sticlă se poate executa în varianta standard cu balamale, mânere, încuietori similare cu cele de la mobilierul din PAL sau în varianta modernă cu asamblarea componentelor prin lipire cu UV. Astfel nu se dau găuri în sticlă (decât foarte rar), produsul finit este mult mai estetic, mult mai etanş şi mai rezistent.

Echipa Herra Piatra-Neamţ vă stă la dispoziţie pentru comenzi personalizate în funcţie de nevoile dumneavoastră.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.