Cabine de duș din sticlă securizată

Baia ta,  dimensiunile tale!  

Herra Piatra Neamţ îţi oferă posibilitatea de a crea o cabină de duş din sticlă, care să se potrivească exact băii şi nevoilor tale.

Cabina de duş poate fi compusă din panouri fixe şi/sau mobile din sticlă securizată, de diferite dimensiuni. Sticla utilizată pentru cabinele de duş are grosime de 8mm sau 10 mm, personalizată la cererea clientului în funcţie de amplasament, cote, utilitate, estetică. Formele variază de la cea clasică, pătrată, cu trecere prin triunghi, dreptunghi, cu panouri drepte sau tăiate după căderea acoperişului.

Avem posibilitatea de a sabla foaia de sticlă în întregime sau de a crea un model, chiar de a printa o imagine la alegere astfel încat să fie complet personalizată.

Feroneria utilizata este marca Dorma Germania şi poate fi cromată (lucioasă) sau din inox satinat (mată).

Uşile de acces pentru cabinele de duş pot fi batante sau glisante, în funcţie de dimensiunea băii şi de utilitate.

Fiecare comandă beneficiază de asistenţă personalizată pentru design astfel încât să găsim împreună soluţia cea mai bună pentru fiecare client în parte.

Există şi posibilitatea montării unui simplu paravan din sticlă, fix sau mobil, pentru spaţiile foarte mici şi pentru căzile de baie.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii