Vitralii tehnica Tiffany

Vitralii tehnica Tiffany realizate Herra Design din Piatra Neamt!  sunt recomandate pentru infrumusetarea oricaror tipuri de incaperi avand un design unic care confera incaperilor respective o atmosfera deosebita

Realizarea vitraliilor tehnica Tiffany

Tehnica Tiffany este o tehnica ce necesita atentie mare la detalii, indulgenta, abilitate si pricepere, asemanandu-se in linii mari cu tehnica in plumb, singura deosebire din punct de vedere al compozitiei fiind aceea ca ingaduie crearea de detalii mai mici.Taierea sticlei  se executa dupa sablon, insa nu trebuie sa fie foarte precisa., dupa are loc slefuirea pieselor si montarea unor benzi de cupru in jurul fiecarei bucati. Dupa infoliere se trece la cositorire ce se face pe ambele parti ale vitraliului. In final, vitraliul se patineaza cu o substanta speciala, conferindu-i-se aspectul de vechi. Va propun ca sa optati pentru vitralii tehnica Tiffany ca sa  decorati locuinta voastra!

Herra Design realizeaza vitralii tehnica Tiffany pentru cele mai exigente preferinte!

Compania Herra Hardware dispune de materiale de exceptie, de echipamente performante, precum si de experienta si de cunostintele necesare pentru a crea vitralii tehnica Tiffany ce se remarca prin calitate si design deosebit. Armonia dintre functionalitate si configuratie ofera distinctie si caldura oricarui ambient, vitraliile oferite fiind optiunea ideala a oricarui beneficiar.

Aplicatii ale acestor vitralii tehnica Tiffany

Vitralii tehnica Tiffany  se potriveste  admirabil oricarui trend  de amenjare, incununand cu rafinament si stil nu doar ferestrele, ci si alte elemente decorative ce pot avea si un rol practic, precum corpurile de iluminat, oglinzile, peretii despartitori, piesele de mobilier, accesoriile ce pot insoti balustrade sau diverse tamplarii, etc.

Avantaje vitralii tehnica Tiffany

Aceste elemente decorative  – vitralii tehnica Tiffany sunt usor de intretinut, nu se decoloreaza, au o sfera larga de aplicabilitate, au un aspect deosebit, acorda spatiilor culoare, caldura si prestanta, sunt usor de montat, este imbunatatita durabilitatea initiala a geamului, sunt protejate de radiatiile solare etc.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.