Tratamentul anticalcar

Cum protejăm sticla?

  Apa menajeră conţine  o anumită cantitate de săruri minerale care creează o legatură chimică cu sticla şi creează depunerile numite în general calcar. Acestea colorează neplăcut suprafaţa sticlei, în special în zona băii ( cabine de duş, uşi, paravane). Majoritatea substanţelor distribuite comercial nu îndepărtează eficient şi complet aceste pete.

   Soluţia cea mai potrivită este aplicarea unui tratament anticalcar pe sticlă încă din procesul de producţie, înainte a fi dată în uz.

 Tratamentul anticalcar folosit de Herra Piatra Neamţ asigură un efect de respingere a apei, asigurând rezistenţa la pete a suprafeţei de sticlă.

  În funcţie de cât de des face contact apa cu suprafaţa din sticlă şi de duritatea specifică zonei, stratul de tratament este eficient in medie trei luni de zile, după care trebuie reaplicat. În tot acest timp nu este necesară folosirea produselor de curăţare a sticlei, urmele apărute putând fi foarte uşor îndepărtate cu o lavetă din microfibră umezită uşor.

  Înainte de reaplicarea tratamentului, sticla trebuie degresată şi curaţată foarte bine. Apoi se aplică tratamentul cu ajutorul unui burete. Dupa 10 minute se îndepărtează pelicula care se formează pe suprafaţa sticlei şi vă puteţi bucura de proprietăţile sale hidrofuge.

  În lipsa aplicării tratamentului anticalcar găsiţi aici Cum îngrijim corect sticla recomandările noastre privind îngrijirea corectă a sticlei.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.