Tipuri speciale de sticlă

Inovaţii in domeniu

Marii producători de sticlă se străduiesc să ţină pasul cu cerinţele pieţei şi să aducă mereu ceva nou.

Sticla ultraclară. O mare nemulţumire a designerilor si arhitecţilor a fost tenta natural verzuie a sticlei, vizibilă în special în canturi. Aceasta este datorată conţinutului de fier şi influenţează reflexia luminii. În timp ce pentru lucrări de mică dimensiune aceasta nu este o problemă, în cazul lucrărilor de mari dimensiuni şi care folosesc mult lumina naturală şi reflexia acesteia se impune un standard diferit de claritate. Soluţia găsită este sticla ultraclară, complet transparentă, cu un conţinut redus de fier.

Sticla anticalcar. Utilizată iniţial pentru exteriorul clădirilor unde îngrijirea adecvată este într-adevar o provocare, îşi găseşte ocazional uzul la cabine de duş şi componente din camera de baie. Se asigură deci un tratament anti-coroziune de lungă durată şi o curăţare mai uşoară a depunerilor.

  Sticla de tip low-e este utilizată pentru că oferă protecţie termică datorită unui fin strat metalic depus pe suprafaţa ei. În zona noastră geografică se foloseşte, de obicei, în pachete termopan duble sau triple pentru a creşte eficienţa termică, evitând astfel influenţa mărită a temperaturii exterioare asupra celei din interior.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii