Sticla pictata doar prin Herra Design

sticla pictata 1Firma Herra Hardware din Piatra Neamt isi executa activitatea in industria prelucrarii sticlei, fiind specializata in operatiunea de sablare. Compania noastra iti pune la dispozitie diferite modele de sticla pictata care se pot transforma in usi de exterior, usi de interior , paravane sau elemente de mobilier.Acestea fiind sablate prin suflarea unui nisip cu o anumita presiune pe suprafata sticlei pentru a se obtine un aspect mat, iar in functie de designul care se doreste.Unele parti pot fi pictate in diferite nuante cromatice oferind un aspect aparte si o pata de culoare oricarei incaperi.

Herra Design are un atelier propriu, dotat cu echipamente speciale, de ultima generatie.mai are  la baza o experienta vasta , iar  cu ajutorul unui personal bine instruit in acest domeniu , e gata sa raspunda oricarei solicitari venite din partea clientilor

In portofoliul Herra Design se regasesc urmatoarele produse : balustrade si usi din sticla sablata, cabine de dus, oglinzi, rafturi si alte confectii din sticla. Ba mai mult , echipa Herra Design ofera si servicii de placare cu sticla, realizare de vitralii, etc.Daca te-am  te convins de profesionalismul echipei  dar si de calitatea produselor oferite, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.