Sticla cu folie antiefractie, o solutie pentru evitarea accesului infractorilor!

Vitrinele magazinelor impodobite cu fel si fel de produse sunt din ce in ce mai atractive pentru ochiul publicului , dar si pentru hoti . Ele sunt usor de spart si permit hotilor intrarea in spatial commercial si sa fuga in cateva secunde cu tot ce apuca sa fure .  Multe firme au montate sisteme de alarma dar sunt de folos in cazul acestui tip de  atac  deoarece hotii dispar inainte ca echipa de interventie sa ajunga la fata locului . Solutia acestor jafuri ar fi foliile foliile invizibile de securitate antiefractie. . Aplicate la interiorul vitrinelor si geamurilor, acestea contribuie la cresterea rezistentei acestora la lovire si retin sticla in rama chiar si dupa spargerea ei, oprind sau intarziind patrunderea in incinta spatiului.

Infractorii au nevoie doar de cateva secunde pentru a sparge o vitrina si a fura un obiect de valoare , astfel ca niciun echipaj de politie sau paza nu va putea interveni in timp util.Folia anti efractie va poate apara afacerea sau familia de actele de vandalism sau de consecintele dezastrelor naturale , impiedicand imprastierea cioburilor de sticla.

Companie din Moldova propune serivicii profesionale de montaj pentru folie antiefractie Bacau si judetele adiacente. Foliile de siguranta Herra Design pot fi aplicate pe orice geam a carui spargere prezinta riscul de ranire a persoanelor din jur: usi interioare cu geam, ferestre, geamuri de compartimentare interioara, geamuri de mobilier sau oglinzi.

Avantajele  sticlei  cu folie antiefractie aplicata!

Avantajul principal al foliei invizibile de securitate antiefractie oferite de Herra Design, aplicate la interiorul vitrinelor si geamurilor, este cresterea rezistentei acestora la lovire si retin sticla in rama chiar si dupa spargerea ei, oprind sau intarziind intrarea in incinta.

Mai multe avantaje :

  1. sunt incolore si nu afecteaza vizibilitatea marfurilor expuse
  2. geamul este foarte puternic la impact
  3. chiar daca sticla se sparge, intrareal in incinta ramane dificil
  4. folia retine pana la 99% din razele ultraviolete, care sunt principala cauza a decolorarii marfurilor expuse
  5. nu este necesara demontarea geamului
  6. aplicarea foliei este mai rapida si mai economica decat inlocuirea geamului cu un geam securizat

 

Compania Herra Hardware, cu sediul in Piatra Neamt, isi focalizeaza activitatea in industria prelucrarii sticlei, fiind specializata in operatiunea de sablare, procedeu de matuire al acestui tip de material.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.