Sisteme de etanşare pentru confecţii din sticlă

Pentru etanşarea confecţiilor din sticlă avem la dispoziţie mai multe sisteme:

 

  1. Garnituri din silicon. Acestea sunt transparente şi se montează uşor în cantul sticlei pentru a asigura etanşeitate la cabine de duş, uşi şi partiţii din sticlă. Garniturile din silicon ( numite si chiedere)  se folosesc cu preponderenţă în scopul etanşării termice şi a scurgerilor de apă. 
  2. Profil din aluminiu.  Acestea sunt de tip U şi se utilizează pentru a a asigura etanşeitatea pereţilor din sticlă şi în cazul compartimentărilor în spaţii publice sau private. Se poate folosi la fixarea în tavan, perete şi pardoseală. Se utilizează in mod deosebit pentru izolare fonică.

 

   Nu se poate asigura o etanşare perfectă în cazul uşilor culisante deoarece intervine spaţiul necesar pentru culisarea uşii pe lângă perete.

  Echipa Herra Piatra-Neamţ vă poate pune la dispoziţie informaţii suplimentare, necesare stabilirii soluţiilor adaptate nevoilor dumneavoastră.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.