Întreţinerea sticlei sablate

Pentru a asigura o întreţinere corectă a sticlei sablate avem următoarele două recomandări:

Experienţa nea învăţat:

  1. Aplicarea unui tratament anti-pată peste partea cu model sablat, încă din faza de producţie pentru a asigura că suprafaţa respectivă va fi antiaderentă. Astfel vor trebui îndepărtate doar praful şi alte corpuri străine. Curăţarea se va face apoi prin ştergere uşoară doar cu o cârpă moale, uscată (din material care nu lasă scame), fără a se folosi apă, alcool sau diferite tipuri de solvenţi.
  2. Crearea unui pachet din sticlă sablată cu o sticlă clară de aceeaşi dimensiune. Practic partea sablată va fi protejată în interiorul pachetului, păstrându-se astfel estetica modelului. Îngrijirea va fi astfel foarte simplă şi eficientă pentru că se va îngriji ca o sticlă normală, fără riscuri de deteriorare pentru modelul sablat.

 

Ambele soluţii vă sunt puse la dispoziţie de echipa Herra Piatra-Neamţ.

Gasiți aici mai multe informatii despre sticla sablata.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii