Întreţinerea sticlei cu vitralii

Pentru întreţinerea fără riscuri a vitraliilor produse de Herra Piatra Neamţ ( şi nu numai) avem următoarele recomandări:

Protecţie de durată

1.Întrucât filmul aplicat este special conceput pentru a rezista la agresiuni externe, întreţinerea presupune curăţarea de praf şi îndepărtarea unor substanţe străine. Acest proces se efectuează prin ştergere uşoară cu o cârpă moale, care nu lasă scame. În cazul unor pete se recomandă ştergerea cu o cârpă umezită în apă distilată sau, în cazul unor pete rezistente, umezită cu substanţe speciale pentru curăţarea sticlei, pe bază de alcool.

2.Pentru curăţarea firului de plumb aplicat se va trece cu o cârpă uscată pe lungimea firului, cu atenţie pentru a nu îndepărta firul la îmbinări.

Găsiți aici recomandări pentru îngrijirea tipurilor speciale de sticlă  Întreţinerea sticlei sablate  si  Cum se întreţine oglinda

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii