Idei de design pentru apartamente mici

Cum ne folosim de sticlă

Majoritatea celor care îşi renovează apartamentele îşi doresc mai mult spaţiu, mai multă lumină, acces mai uşor dintr-o încăpere în alta şi un plus de modernitate. Toate acestea pot fi obţinute cu ajutorul elementelor din sticlă integrate în design.

Camerele din blocurile vechi sunt destul de mici, dar putem jongla compartimentarea încât să optimizăm spaţiul existent cu ajutorul uşilor din sticlă securizată care permit luminii să treacă dintr-o încăpere în alta. Pentru un plus real de spaţiu se poate opta pentru uşi culisante care la deschidere rămân perfect aliniate cu peretele.

 

 

 

Oglinzile pot fi folosite cu succes pentru a profita cât mai mult de lumina naturală şi nu numai. Brâuri din oglindă pot fi placate atât pe piese de mobilier cât şi în băi, în forme şi mărimi cât mai diferite şi chiar decorate diferit, sablate sau pictate.

 

 

 

 

 

 

Pentru completarea spaţiului de baie ideale sunt cabină de duş sau un paravan de sticlă pentru cadă. Acestea nu inchid deloc vizual spaţiul dar îşi găsesc utilitatea cu uşurinţă.

 

 

 

 

 

 

Un element modern în decorarea casei îl reprezintă placarea cu sticlă vopsită sau printată. Practic orice perete poate deveni o operă de artă. În special folosită în băi sau bucătării, lipirea de perete se face cu un adeziv special, extrem de rezistent, care asigură că nu mai trebuie folosit astfel nici un suport care să ocupe din spaţiu. În plus sticla va crea luminozitate indiferent de modelul ales.

 

 

Orice element  din sticlă este uşor de întreţinut şi are un aspect lucios, de nou, care se păstrează pe întreaga perioadă de utilizare.

Echipa Herra Piatra Neamţ realizează pe comandă orice confecţie din sticlă necesară într-un spaţiu modern. Mai mult decât atât, totul poate fi personalizat astfel încât să se potrivească perfect casei dumneavoastră.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.