Herra Design iti pune la dispozitie sticla sablata!

Orice om vrea ca locuinta pe care o detine sa aiba un ascpect personalizat , cu totul aparte. Din nefericire , de obicei cele mai deosebite metode prin care iti poti amenaja locuinta sunt foarte costisitoare . Daca doresti sa iti amenajezi locuinta in functie de preferintele tale  , cheltuind banii intr-un mod intelligent , echipa Herra Design iti sta la dispozitie cu o varietate de solutii , printre care si sticla sablata

Ce este sticla sablata?

Sticla cu aspect  inghetat este  denumit sticla sablata si este folosita de cele mai multe ori in confectionarea obiectelor artizanale . Prin suflarea cu presiune a unui anumit tip de nisip pe suprafata sticlei  se obtine efectul mat al suprafetei sticlei sablate , in functie de preferinte, un efect mai usor sau un efect mat intens, fie uniform, fie neregulat.
Sticla sablata este folosita intr-o gama vasta de aplicatii ,  ce implica atat obiectele decorative, cat si aplicatiile practice, cum ar fi oglinzi, usi interioare, ferestre  , balustrade , pardoseli . Aparent banal poti opta pentru o usa interioara si prin simpla decorare cu sticla sablata , vei obtine un design deosebit pentru interiorul tau.

In ce tipuri de aplicatii poate fi utilizata sticla sablata?

  • Oglinzi  – Un obiect care nu poate lipsi din nici o locuinta este oglinda , care poate fi montata pe hol , baie , dormitor , indiferent de dimensiune o poti decora folosind sticla sablata
  • Usi – Daca vrei sa iti decorezi usile de interior sau exterior noi iti recomanda sa alegi sticla sablata
  • Ferestre –  In cazul in care detii o locatie de tip Horeca (si nu numai), si vrei ca vizitatorii si clientii tai sa ramana cu o impresie buna , opteaza pentru sticla sablata comercializata de Herra Hardware care iti ofera sansa de a alege un model personalizat .
  • Pereti despartitori – Sticla sablata este utilizata si in  locatiile care pot avea in structura lor pereti despartitori din sticla sablata: saloane de infrumusetare, locatii de tip Horeca, cladiri de birouri, cabinete medicale. , cum ar fi vitrine, piese de mobilier, obiecte decorative etc.

Avantajul sticlei sablate este ca obstructioneaza vederea, daruindu-ti un grad ridicat de intimitate; astfel, pe langa aspectul deosebit al componentelor tale structurale, vei fi ferit si de privirile curiosilor.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.