Herra Design iti prezinta sticla sablata cu un design deosebit

sticla design deosebit 1In ultimul timp designul sticlei a depasit limitele imaginatiei.de la stilul high-tech pana la eleganta absoluta. fiind la moda in interioarele moderne dar si cele clasice . Se naste astfel o estetica noua a acestui material, eliberand sticla de vechile sabloane in care era folosita doar ca accesoriu. Sticla are posibilitatea infinita de a se transpune in geometrii deosebite. Creatiile de design sunt cucerite de suprafetele curbe deoarece rezultatul fiind simplitate rafinata care tinde spre perfectune.

In cazul in care doresti sa optezi pentru sticla sablata , iti recomandam sa apelezi la serviciile companiei Herra Hardware din Piatra Neamt.

Sablarea, una dintre metodele de prelucrare a sticlei

Fiind la moda , sticla mata variaza de la sablari fine ce filtreaza partial vederea ,  pana la opacitate maxima.

sticla design deosebit 2Un alt element cu care jongleaza designerii este reflexia sticlei .Cristalul este folosit pentru un aspect de claritate absoluta , piesele astfel realizate se bazeaza pe eliberarea imaginii de consistenta materialului si pe iluzia de plutire a obiectelor asezate deasupra Acest gen de design realizeaza o nota grafica, mobilierul fiind observat datorita liniilor fine ale canturilor. Pentru a avea un efect de oglindire este utilizata sticla obisnuita , sticla alba sau translucida

Atunci cand dorim accentuarea suprafetelor , alegem sticla sablata care poate avea diferite nuante , de la alb pana la tonuri de turcoaz si verde . Sticla colorata in masa  genereaza reflexii cromatice pe pardoseala sau pe alte suprafete . Datorita texturii , suprafetele pot avea un aspect neregulat , asemenea unei ape curgatoare . Formele organice sunt utilizate mai ales la obiectele de decor.. Sablarea  este un proces ce se realizeaza intr-o singura etapa, obtinandu-se o imagine contrastanta de alb si negru . Daca vrei sa  beneficiezi  de o sticla cu un design deosebit, care sa puna in valoare interiorul unei cladiri sau incaperi , apeleaza cu incredere  la firma Herra Hardware din Piatra Neamt .

Pentru informatii suplimentare despre firma si produsele Herra Design sunati la numarul  0233.261.707  / 0753.512.759 sau trimite un e-mail pe adresa office@herradesign.ro.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.