Herra Design iti decoreaza baia ta cu cabine de dus pe gustul tau!

In cazul in care doriti sa achizitionati o cabina de dus , Herra Design va pune la dispozitie o multitudine de modele care sa se potriveasca cu baia ta .

Cabine de dus de la Herra Design – o noua tendinta in materie de amenajari interioare

Compania Herra Hardware este specializata in domeniul prelucrarii sticlei , oferind clientilor produse precum balustrade si usi din sticla sablata, oglinzi, cabine de dus, rafturi, vitralii, folii din sticla etc .Pentru a avea un aspect deosebit aceste produse , se recurge la operatiunea de sablare , sticla fiind mai mult sau mai putin mata .

Compania Herra Hardware dispune de un atelier personal , cu experienta in domeniu , specialistii oferind produse de cea mai buna calitate si de bun gust

De ce sa optezi pentru cabine de dus de la Herra Design?

Cabinele de dus oferite de la Herra Design se vor imbina armonios cu cadrul baii tale . ele fiind fabricate 100% din sticla. Sticla este securizata , are o grosime considerabila astefel incat nu exista pericol de accidentare. , iar elementele de feronerie apartin marcii Dorma si sunt de calitatea cea mai buna.

Compania Herra Hardware executa cabine de dus care pot fi asamblate in : apartamente, vile , hoteluri, pensiuni, moteluri , etc .Specialistii firmei Herra Hardware va ofera seriozitate si promptitudine oricarei solicitari din parea fiecarui client.

 

 

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.