Design interior ultramodern

Integrarea în construcţii a  elementelor din sticlă este o provocare modernă pentru arhitecţi şi designeri.

Unul dintre cele mai inovative elemente din designul interior îl reprezintă treptele din sticlă, datorită preferinţei naturale către spaţii cât mai luminoase.

În alte ţări deja s-au introdus în mod frecvent în spaţiul public aceste elemente, întrucât s-au testat soluţii tehnice care să suporte atât greutatea treptelor în sine cât şi a celor ce le folosesc.

Treptele se realizează din foi de sticlă securizată şi laminată, în pachet duplex sau triplex, asigurând o rezistenţă sporită. Posibilităţile de design devin foarte variate datorită foliei de laminare care poate imita diferite texturi.

Pachetul de geam realizat prin laminare asigură doua avantaje:

  1. în cazul extrem în care se sparge foaia de sticlă, cioburile vor rămâne lipite de folie, excluzând astfel riscul de accidentări;
  2. personalizarea sticlei va fi protejată pe termen lung; de exemplu un geam sablat va fi poziţionat cu partea sablată în interiorul pachetului, excluzând astfel orice risc de deteriorare.

Siguranţa în utilizare poate fi asigurată prin diferite metode:

– pe toată durata de folosire prin utilizarea sticlei antiderapante,

– temporar prin utilizarea de folii sau soluţii transparente antiderapante.

Întreţinerea suprafeţelor de sticlă este foarte uşoară, o simplă ştergere cu substanţele adecvate fiind suficientă.

În ţara noastră, momentan, se folosesc cu precădere scările din beton, suport metalic sau lemnos pe care se aplică treptele din sticlă. Se pleacă deci de la soluţii clasice dar cu folosirea avantajelor estetice net superioare ale sticlei.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.