Cum se întreţine oglinda?

Oglinzile îşi pot păstra aspectul lucios şi deosebit pentru foarte mulţi ani dacă sunt întreţinute corespunzător.

Pentru strălucire de durată

Curățarea corectă a suprafeţei de tip oglindă ar trebui să fie simplă și ieftină; totuși, utilizarea de produse sau articole de curățare greșite poate deteriora sticla. De asemenea, în lipsa unei îngrijiri corespunzătoare pot adera la suprafaţa oglinzii diverse depuneri de calcar, spumă de săpun etc. care să provoace daune iremediabile.

Mai jos găsiţi câteva sfaturi care să vă ajute să menţineţi curăţarea uşoară şi eficientă:

  • folosiţi întotdeauna o cârpă moale, curată, care să nu lase scame.
  • utilizaţi substanţe pe bază de alcool, în locul celor pe bază de amoniac sau alte substanţe chimice puternice care agreseză sticla.
  • în zonele cu umiditate puternică faceţi tot posibilul să păstraţi oglinda uscată (prin ştergere frecventă, ventilaţie etc)
  • dacă există pericolul ca jetul să ajungă în spatele oglinzii nu pulverizaţi substanţa de curăţare direct pe suprafaţa acesteia, ci pe o cârpă uscată şi curată.

Respectarea acestor repere ar trebui să vă ajute să asiguraţi oglinzilor o viaţa lungă, plină de frumos.

 

 

 

 

 

 

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Ultimele comentarii