Cum îţi poţi personaliza baia

Baia ta, alegerea ta!

   Cel mai de preţ lucru într-o casă este starea de confort. Cel mai uşor poate fi insuflată de asigurarea unui spaţiu complet personalizat. Baia nu face excepţie iar noi vă oferim posibilitatea de a crea o cabină de duş complet adaptată la spaţiul şi gusturile dumneavoastră.

   Putem stabili împreună dimensiunea panourilor de sticlă, tipul de uşă şi tipul de deschidere, precum şi forma ansamblului. Mai mult decât atât: panoul de sticlă poate fi personalizat prin sablare completă sau cu model. Practic rezultatul este unicat, adaptat perfect la nevoile clientului.

    Putem completa apoi baia cu oglinda ( care nu ar trebui să lipsească din nici o astfel de încăpere). Avem posibilitatea de a placa oglinda direct pe perete şi să formăm o bandă care să asigure vizibilitate din orice unghi, sau să încadrăm o oglindă de formă clasică sau personalizată  deasupra chiuvetei.

  În locul placării clasice cu faianţă ne putem imagina pereţii acoperiţi cu sticlă, fie vopsită într-o culoare uniformă, fie printată cu imagini la alegere. Posibilităţile de design devin astfel nelimitate.

  Echipa Herra Piatra Neamţ vă asigură consultanţă pentru a avea împreună rezultate deosebite.

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.