Cum îngrijim corect sticla?

  1. Materiale de utilizat

Geamurile și oglinzile din sticlă culeg ușor murdăria, iar pentru o întreținere optimă trebuie să utilizați și instrumentele potrivite. De aceea vă recomandăm ştergerea cu o cârpă curată din microfibră şi utilizarea unei raclete pentru suprafeţele mari.

Vechea metodă de folosire a unei foi de ziar este eficientă dar implică apariţia unor zgârieturi fine pe suprataţa sticlei şi risipirea foii de hârtie pentru fiecare curăţare, de aceea recomandăm utilizarea unor cârpe care pot fi refolosite. Prosoapele de hârtie nu sunt eficiente pentru că lasă mereu urme şi scame.

  1. Cum să curăţaţi sticla:

    Pentru cele mai bune rezultate vă recomandăm să folosiţi fie produse din comerţ, fie alcool sanitar sau chiar alcool tehnic. Pulverizaţi substanţa pe suprafaţa din sticlă şi ştergeţi apoi prin mişcări circulare până la uscare.

Este importantă uscarea rapidă pentru a evita astfel dungile; de aceea, dacă metoda folosită pentru a îndepărta excesului de substanță este cu o racletă, folosiți apoi și o cârpă pentru a finisa lustrul.

Echipa Herra Piatra Neamţ vă recomandă aceste metode de întreţinere pentru toate produsele noastre.

Succes!

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.