Cum alegem uşa potrivită?

Utilitate, tipuri, dezavantaje

 

1. Utilitatea uşilor din sticlă:

 

   Uşile din sticlă executate de Herra Piatra Neamţ sunt de obicei realizate din sticlă securizată. În alegerea tipului de uşă potrivit pentru spaţiul dumneavoastră trebuie să ţinem cont de câteva criterii, cum ar fi:  

  • spaţiul avut la dispoziţie pentru montarea uşii dar şi pentru deschiderea acesteia.
  • tipul de încăpere la care se foloseşte.
  • tipul de închidere dorit (cu sau fără încuietoare, cu sau fără închidere/ deschidere automată).
  • dimensiunile golului care trebuie închis cu sticlă.

 

2. Tipuri de uşi din sticlă:

2.1 Cele mai utilizate sunt uşile batante cu deschidere la 90 sau 180 de grade. Acestea se pot folosi în interior atât pentru case ( ca trecere dintr-o încăpere în alta sau ca parte din cabina de duş ) cât şi în alte tipuri de spaţii private sau birouri.

2.2 Uşile glisante sau culisante sunt foarte avantajoase când spaţiul este îngust şi nu permite o deschidere amplă a uşii.

2.3 Uşile pivotante  se folosesc prioritar la exterior, pentru închiderea spaţiilor comerciale. Marele lor avantaj este că au amortizor în pardoseală şi se închid lin, evitând astfel riscul de şocuri.

2.4 Uşi cu acţionare automată. Acestea îşi găsesc utilitatea în spaţii cu trafic redus, cum ar fi în hoteluri, săli de conferinţe etc.

2.5 Uşile de tip armonică reprezintă practic un perete mobil care poate fi strâns tip acordeon, lăsând astfel liber tot spaţiul. Se foloseşte în spaţiile cu nevoi diferite în funcţie de condiţii specifice (de exemplu la petreceri când se doreşte folosirea completă sau parţială a unei încăperi).


   Toate aceste tipuri de uşi pot fi personalizate la cerere, prin sablare uniformă, sablare cu model sau cu printare de imagine pe sticlă.

 

  • Dezavantajul uşilor din sticlă este că se murdăresc relativ uşor şi atingerile repetate lasă urme. Partea bună însă este că sunt foarte uşor de şters şi nu se deteriorează în urma procesului de curăţare, menţinând pe termen lung aspectul de nou.

 

Gasiti si sfaturi pentru o intretinere eficienta a sticlei mai jos:

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.