Compartimentări pentru spaţii de birouri

Soluţii open office

Ne aflăm într-o etapă de plină dezvoltare economică. Lumea se mişcă tot mai repede în jurul nostru şi trebuie să ţinem pasul cu toate schimbările existente ca să nu rămânem în urmă.

Mediile cele mai competitive şi productive sunt cele tip spaţiu deschis (open-space), în care se poate organiza foarte uşor o şedinţă sau se poate contacta un coleg printr-o simplă privire. Un astfel de mediu creează condiţii propice dezvoltării de idei şi progres continuu.

Datorită acestui nivel mare de expunere personală se simte nevoia acordării unui spaţiu care să asigure şi un minim de intimitate.

Soluţia noastră o reprezintă compartimentările din sticlă. Acestea izolează fonic şi termic dar păstrează senzaţia de spaţiu deschis, de comunitate, de participare la ceva mai mult. Se pot realiza astfel partiţii individuale sau comune pentru un grup de persoane, exact ca în compartimentarea de tip clasic dar cu plus de lumină şi spirit de colegialitate.

Orice perete sau uşă din sticlă poate fi personalizată cu logo sau un design la alegere, pentru a menţine unitatea vizuală şi identitatea brandului în întregul spaţiu.

Pentru spaţiile unde este necesară asigurarea de intimitate se poate folosi foaia de sticlă sablată  în întregime. Aceasta asigură că este obturată vederea către spaţiul închis dar îi păstrează acestuia o nota luminoasă.

   Echipa Herra Piatra Neamţ vă pune la dispoziţie toate aceste soluţii testate deja dar are şi deschiderea către alte opţiuni în funcţie de cerinţele specifice fiecărui spaţiu şi fiecărei companii

 

Related Post

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.