Clasament modele de usi din sticla de la Herra Design

Din pacate unii oameni nu  acorda o importanta deosebita usilor de interior  , nestiind ca imaginea interioara a locuintei lor depinde intr-o mare masura de usile interioare. In cazul in care multi dintre noi inchiriem o locuinta sau o cumparam de-a gata , se trece foarte usor cu vederea aspectul usii , mai ales daca ea nu scartie , este functionala si arata catusi de cat bine. Prea putini oameni construiesc o casa de la zero si se intreaba ce usa trebuie montata ca sa se potriveasca cu restul decorurilor. Ceea ce nu stiu multi este faptul ca  usa are posibilitatea de a modifica radical imaginea unei incaperi .In prezent este o misiune dificila de a-ti alege o usa deoarece exista o varietate de modele dar si lipsa experientei in domeniu , timp si bani atunci cand se cumpara.

Usile din sticla – o optiune  inspirata pentru locuinta ta

Pe langa usile din PVC foarte mult utilizate in ultimii azi , poti alege si pentru usi din lemn , usi din MDF sau HDF , usi celulare furniruite , dar si usi din sticla . Unele persoane au fost reticiente la utilizarea acestora din urma , insa beneficiul lor in amenajarea interioara a unei case a devenit de necontestat.
In ciuda faptului ca sticla este si va ramane un material sintetic , este un material deosebit si foarte utilizat in constructii. Sticla are un rol important intr-o incapere deoarece ea ofera luminozitate locuintei si posibilitatea de a arata cat mai natural.
Chiar daca sticla este un material ,, rece ‘’ , este foarte practic si placut   , in acelasi timp , iar designerii au adoptat-o tot mai mult , de la usi si pereti din sticla, pana la trepte, pardoseli si mobila realizata din acest material.
Cu ajutorul sticlei se poate realiza chiar o adevarata arta pe peretii casei tale , poti creea senzatia de spatiu , lumina , caldura intr-o incapere si izoleaza fonic si termic.Sticla are culori multiple , grade de transparenta variata si ofera protectie impotriva razelor UV , se poate modela in  diferite form ,se curate si se monteaza foarte usor.

De unde pot achizitiona  usi din sticla?

In cazul in care ai optat pentru sticla , nu ezita sa incepi transformarea in casa ta cu usile. Poti cumpara usi din sticla de la  Herra Design din Piatra Neamt.
Echipa  iti pune la dispozitie 3 modele de usi din sticla:

  1. Usa din sticla tip armonica.
  2. Usa din sticla, culisanta.
  3. Usa din sticla, batanta.

Aceste 3 modele de usi sunt cele mai utilizate si sunt la moda in amenajarea incaperilor. Ele sunt executate din sticla securizata sau sablata , oferind calitate si protectie produsului finit . Compania Herra Hardware dispune de o echipa de specialisti, care-ti vor executa usi din sticla deosebit de calitative.Usile din sticla pot fi personalizate cu model , logo ,  sigla , diverse culori , dimensiuni dupa gustul si necesitatile tale .

Alege usi din sticla Herra Design daca vrei sa ai parte de calitate,. Daca ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Herra Hardware suna la numarul 0753.512.759 / 0233.261.707 sau trimite un e-mail pe adresa office@herradesign.ro.

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.