Bucătărie de vis

Design fara limite

Un spaţiu foarte important în orice casă îl reprezintă bucătăria. Petrecem suficient timp acolo încât să ne dorim o încăpere cât mai practică dar şi cu un design care să ne atragă.

În ultimii ani trendul clasic de placare a pereţilor cu faianţă a fost înlocuit treptat de sticlă vopsită sau printată, securizată. Astfel brâul cu rosturi greu de întreţinut s-a transformat în ceva mult mai practic: o bucată uniformă de sticlă care se curăţă extrem de uşor şi se păstrează ca nouă de-a lungul anilor.

Posibilităţile de design devin nelimitate. Placa de sticlă poate fi vopsită uniform cu orice culoare din paletarul RAL sau poate fi printată cu o imagine la alegere. Ne putem imagina astfel o bucătărie în care există o legătură elegantă între piesele de mobilier, în care culorile se îmbină perfect, în acord cu orice tip de design.

Pentru cei ce preferă o pată de culoare ne putem închipui acel perete din casă drept un spaţiu potrivit pentru a îmbia la visare. Putem alege imagini din natură, peisaje cu plaje pustii sau vârfuri montane, câmpuri cu flori sau o zona turistică aglomerată.

Putem concepe de la zero o imagine potrivită doar pentru bucătăria respectivă. Echipa Herra Piatra Neamţ a realizat modele abstracte, geometrice, cu motive tradiţionale, îmbinări din imagini diferite, totul pentru a asigura un spaţiu complet personalizat şi adecvat personalităţii bucătarului 🙂

Despre noi

Scopul Herra Piatra Neamţ este să vă ofere o gamă cât mai variată de soluţii tehnice pentru a vă asigura un rezultat deosebit. Secţia noastră de prelucrare a sticlei este dotată cu utilaje performante, necesare pentru a oferi colaboratorilor o gamă variată de produse, la un standard calitativ foarte ridicat .
CE PIERZI DACĂ NU NE VIZITEZI?
- proiectare gratuită
- modele personalizate unicat
- consultanţă gratuită
- soluţii tehnice adecvate
- diverse promoţii si reduceri

Comments are closed.