Vitralii

Personalizeaza-ti locuinta cu ajutorul luminii si culori. Echipa Herra Design executa la comanda vitralii si sticla decorativa in tehnici moderne, pentru diverse destinatii, usi interior sau exterior, bai, bucatarii, birouri, oglinzi, etc , putand fi montate pe orice sistem de tamplarie, lemn, pvc sau termopan. Vitraliul este un ansamblu , o imbinare de bucatele de sticla ( cioburi ) in rame metalice ( cheder ) , care in majoritatea cazurilor sunt din plumb simplu sau acoperit cu o tablita subtire din : alpaca , alama , zinc sau inox .

Clasificare:

Cristale fatetate

herra-design-Vitralii-014
Cristalele fatetate sunt bucati de sticla taiate la diverse forme geometrice, care dupa slefuirea si fatetarea lor sunt imbinate si aranjate conform modelului dupa care au fost taiate, realizand modele florale sau geometrice . Prin fatetarea marginilor acestea distribuie lumina ce cade pe ele in diferite directii , astfel creand reflexii diverse ale luminii.Ele sunt utilizate atat in realizarea vitraliilor tip overlay, cat si in industria vitraliilor clasice. Fiecare lucrare este gindita si conceputa pentru fiecare client in parte in functie de locatia unde vor fi montate , lumina , ambient , dimensiune , arhitectura casei si nu in ultimul rind gustul clientului .

 

Tehnica Overlay


Vitraliile Overlay sunt realizate pe o sticla intreaga, sablata sau simpla, cu plumb special (adeziv), care se lipeste pe sticla dupa modelul ales , apoi se decoreaza cu filme concepute special, cu structura multistrat, protectie UV a spatiului interior, laminare si texturare colorata sau transparenta. Modelele prezentate în galeria de produse sunt demonstrative, ele putând fi modificate şi personalizate în funcţie de ambientul, cromatica şi preferinţele clientului. De asemenea orice model poate fi adaptat la suport (fereastră, uşă, perete despărţitor etc.) conform principiilor artei decorative. Se pot realiza şi modele la cerere, pe tematici sau dupa fotografii .

 

 

Portofoliu:

Vitralii

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Comments are closed.