Usi din sticla securizata

Usa din sticla securizata poate avea forme si dimensiuni diferite in functie de locul unde se amplaseaza,iar ca si element de design foaia de sticla poate fi sablata,vopsita in masa/cu model, clara sau personalizata cu sigle si logo-uri.

Prin folosirea usilor din sticla putem utilize lumina naturala si in inaperile in care aceasta este redusa. Varietatea usilor din sticla este foarte larga,intanzandu-se de la usi batante, usi
glisante cu actionare normale la usi automate. Feroneria utilizata poarta semnatura marcii Dorma.

Clasificare:

Usa batanta din sticla securizata

usa batanta herra design
Herra Design va aduce o schimbare in casa dumeavoastra . . Suntem specializati in compartimentari cu sticla, placari cu sticla colorata, cabine de dus din sticla, balustrade si scari din sticla securizata, copertine, pardoseli si usi din sticla securizata, batante, glisante, armonica, pivotante, colorate sau sablate. . Usile din sticla sunt visul oricarui designer. Lasati lumina soarelui sa patrunda in viata dumneavoastra, in living, in bucatarie, in hol, practic in orice camera din casa va crea senzatia de spatiu mai mare si mai luminos. Jucati-va cu lumina, cu umbrele si culoarea pentru a va transforma casa. Usile din sticla batante sunt foarte utile datorita faptului ca se pot deschide in ambele directii, , in diferite combinatii: usi simple, duble, cu supralumina, fara supralumina, cu parte laterala fixa, sau diferite combinatii. Sticla fiind securizata (calita) de 8mm sau 10 mm grosime , ele se pot folosi in diferite tipuri de proiecte ca birouri, magazine, locuri publice sau acasa, izoland spatiile din aceste zone, permitand patrunderea luminii.

Usa glisanta din sticla securizata

usa glisanta herra design
Sistemele de usi glisante pe care vi le propune compania Herra Design reprezinta solutia moderna si eleganta pentru spatiile mai putin generoase. Se potrivesc perfect in orice tip de arhitectura a cladirii si ofera posibilitati de aplicare variate. . Uşile glisante se execută din sticlă securizată cu grosimi de 8mm, 10mm sau 12 mm., sunt ideale daca se doreste utilizarea luminii naturale sau castigarea spatiului
Se numesc uşi glisante sau culisante deoarece sunt acţionate de un sistem de cărucioare montat într-un profil de rulare fixat în tavan sau pe perete. Usile culisante pot sa fie din sticla transparenta total, sablata total, sablata cu model, fumurie, sau colorata orice nuanta! Au un rol important in siguranta pentru copii deoarece anuleaza riscul prinderii degetelor celor mici intre tamplarie si usa. Mai mult, o usa culisanta nu se va tranti niciodata din cauza curentilor de aer.

Usi pivotante cu amortizor in pardoseala

usa pivotanta herra design2
Uşile pivotante au balamalele foii de uşă fixate în pardoseală, respectiv tavan. Din acest motiv necesită pardoseală şi tavan rigid. În cazul unui tavan fals, scafă, grindă mascată cu plăci din gips carton sau orice alt material moale necesită rigidizarea tavanului. Sticla fiind securizata (calita), ele se pot folosi in diferite tipuri de proiecte ca birouri, magazine, locuri publice sau acasa, izoland spatiile din aceste zone, permitand patrunderea luminii.Pentru a aduce putina culoare in spatiu dumneavoastra optati pentru sticla colorata cu model sau in masa .

 

 

Usi armonice din sticla

Cea mai simplă metodă de a reîmpărţi spaţiul existent este montarea unei uşi armonice . Se poate asambla atat la interior cat si la exterior, oferind un aspect placut si o eleganta deosebita locuintei dumneavoastra.. Usile armonice sunt construite pe baza unui sistem foarte simplu: un numar de usi asamblate prin balamale, care se deschid in lateral, sub forma unui acordeon. Avantajul obtinut in cazul folosirii usilor de tip armonice este deschiderea si inchiderea usoara si rapida a golurilor mari de trecere dintr-un spatiu in altul

Portofoliu:

Usi din sticla securizata

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Ultimele comentarii