Sticla sablata

Operatiunea de sablarea a sticlei consta in “matuirea” suprefetei de sticla. Sablarea poate fi simpla (uniforma), sau cu model. Este o metoda de a produce diverse design-uri pe suprafata unui geam, fie ca este vorba de gravarea in adancime, de realizarea unor imagini discrete, fumurii sau crearea de modele cu efecte spectaculoase, deosebite ce imita gheata sau obstructioneaza vizibilitatea directa intr-un anumit spatiu. Modelele realizate de Herra Design sunt create cu rafinament , de o calitate superioara care iti incanta privirea.

Sticla sablata poate fi utilizata la decorarea usilor interioare si exterioare, a geamurilor cladirilor, pe usile mobilierului, etc. Datorita efectelor spectaculoase , sticla sablata mai poate fi executata pentru partitiile salilor de conferinte, birourilor si locuintelor, a tavanelor luminoase, blaturilor de masa, balustrade, oglinzi, etc.

Clasificare:

Sticla sablata model color

herra-design-Sticla sablata cu model necolor-013
Foaia de sticla se poate sabla în totalitate sau cu model color , necolor ales de client. Modelele de sablare color create au rafinament si un efect vizual deosebit de placut. Varietatea design-ului (geometric, floral, antic, etc.) oferit fiecarui model in parte deschide noi perspective in a satisface preferintele esentiale ale clientilor nostri.

 

 

Sticla sablata model cu parte pictata

herra-design-Sticla sablata model cu parte pictata-007
Un mare beneficiu pe care il are sticla pictata este capacitatea de a permite luminii sa patrunda in camera, oferind astfel acesteia o infatisare deosebita si totodata facilitand efectuarea anumitor activitati precum cele de citit sau invatat. Transferul luminii in intreaga casa va crea o atmosfera de ansamblu mai permisiva ducand la obtinerea unui efect mai cald. Sticla sablata cu parte pictata este o creatie personala, plina de originalitate, cu un impact  puternic vizual, capabila de a provoca si de a incanta privirea. Aceasta poate fi utilizata pentru birouri ,locuinte , paravane din sticla , spatii comerciale .

 

 

Sticla sablata cu model necolor

Sticla model
Foaia de sticla se poate sabla în totalitate sau cu model necolor ales de client. Sticla sablata poate fi utilizata la decorarea usilor interioare si exterioare, a geamurilor cladirilor, pe usile mobilierului, etc. Datorita efectelor spectaculoase , sticla sablata mai poate fi executata pentru partitiile salilor de conferinte, birourilor si locuintelor, a tavanelor luminoase, blaturilor de masa, balustrade, oglinzi, etc.

 

Tehnica sablarii sticlei este veche de secole intregi si este o metoda de a imprima imagini pe sticla. Sablarea este o metoda ce permite sa se varieze intre folosirea unui anumit nisip, profunzime si asprime diferite astfel incat confera produsului finit o textura speciala.

Prin sablarea abraziva a sticlei se pot creea texturi ce imita asa zisul efect de “inghetare a sticlei”. Aerul amestecat cu un material abraziv este pulverizat cu presiune si taie sticla la suprafa pentru a se obtine acest efect. Cu cat fluxul de aer si materialul abraziv sunt concentrate intr-un singur loc, cu atat sticla va fi taiata mai adanc.

Herra Design ofera clientilor posibilitatea de sablare a oricarui tip de sticla. Lucram cu designeri, arhitecti pentru a spori creearea de decoruri unice.

Putem sabla sticla calita, sau mai bine cunoscuta ca sticla securizata ce se afla in majoritatea caselor si caldirilor comerciale.

Exista putine limitari la ceea ce se poate sabla pe sticla, textul poate fi de orice marime iar texturile sunt limitate doar de imaginatia clientilor. Putem sa duplicam sticla deja sablata, creea noi texturi sau sa folosim imagini pe care clientii deja le-au proiectat.

Sablarea este ca si cum am desena pe sticla, orice design este posibil. Daca nu vezi ceea ce vrei, este pentru ca nu am facut-o pentru tine inca. Latura artistica este adusa de persoana experimentata ce lucreaza cu cel care sableaza.

Sticla sablata este de ajutor in a asigura intimitate, pentru ca lasa lumina sa patrunda fara a permite oamenilor sa vada prin ea. Se poate folosi in cabinete medicale, bai pentru a inlocui utilizarea unei perdele sau a jaluzelelor astfel dintr-o camera sumbra se poate transforma intr-o camera moderna si luminta. Se mai poate utiliza si pentru protectia vietii private la intrari in case in zonele urbare, astfel trecatorul nu poate vedea ce exista dupa aceasta sticla.

In zilele noastre sticla sablata nu mai apare doar in restaurante, birouri ci si in case deasemenea. Ajuta pentru a transforma o camera instant, fie ca este folosita la usi, la ferestre, sau oriunde in imprejurime. Sticla sablata poate avea texturi variate, design-uri, transparenta ce o fac sa fie o alegere foarte populara pentru a se decora locatiile din vietile noastre.

Portofoliu:

Sticla sablata cu model necolor


Sticla sablata model cu parte pictata


Sticla sablata model color

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Ultimele comentarii