Placari cu sticla securizata

De ce sa alegi faianta clasica cand poti avea o bucatarie care sa-ti reflecte personalitatea?
Herra Design aduce culoare in casa ta ! Sticla este un material care si-a gasit o multitudine de aplicatii cu scop decorativ si nu numai. Sticla colorata se poate folosi cu success in locul traditionalei faiante, sau pentru un design modern, in locul lavabilei pe peretii interior sau exteriori. Spre deosebire de faianța obișnuită, panourile decorative din sticlă colorată pot contribui la mărirea vizuală a unei bucatării de mici dimensiuni, datorită faptului ca sticla reflectă foarte bine lumina.Placarea cu sticla se poate face in bai, zonele de lucru din bucatarii, dar si zone de trafic intens din interiorul spatiilor comerciale si cladirilor de birouri ( receptii, holuri, baruri, cabinete medicale, saloane de infrumusetare etc).

Clasificari:

Placare cu sticla vopsita uniform

Placare cu sticla vopsita modern

Placare cu print

Placare oglinda

Placari cu sticla: sticla Lacobel si /sau sticla vopsita( in masa sau cu model,la cea din urma sticla poate fi in mai multe culori ,in functie de dorinta clientului .

Placare cu sticla colorata(vopsita), o tendinta actuala, o alternativa moderna si rapida pentru clasica faianta; pe langa rol decorativ are si un rol practic, luand in considerare usurinta cu care se poate monta si curata sticla, un nr redus de rosturi de imbinare ce nu necesita chituire. Este utilizata in special pentru placarea peretilor in spatiile publice sau rezidentiale: receptii, restaurante, magazine, bai, bucatarii, living-uri.

Sticla vopsita folosita pentru placare poate avea grosimi cuprinse intre 4-10 mm (securizata sau nu la alegerea clientului ), gama de culori folosita este variata conform paletarului RAL utilizandu-se vopsele speciale pe baza de apa sau rasini.

Lacobel, gama de sticla vopsita a AGC Glass Europe, contine 25 de culori care pot fi folosite pentru a crea o noua dimensiune a spatiului si a luminii. Lacobelul poate fi folosit doar la aplicatii interioare cum ar fi la mobilier: (usi glisante sau batante, dressing-uri, mese, rafturi, vitrine), pentru placarile pe pereti in spatii publice (birouri, restaurante, magazine) sau rezidentiale (bucatarii, bai, livinguri).Poate fi supus proceselor de prelucrare insa nu este securizabil.

Cartela RAL

Portofoliu:

Placari cu sticla securizata

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Ultimele comentarii