Pereti de sticla securizata

Sticla este un material utilizat din cele mai vechi timpuri dar o data cu trecerea anilor utilizarea sticlei s-a aplicat in toate domeniile de activitate. Acesta este si scopul nostru, de a schimba perceptia oamenilor legata de utilizarea sticlei in amenajarile interioare. Avem intreg arsenalul necesar pentru a putea oferi pentru orice necesitate, indiferent de exigentele pe care le au clientii nostri sau standardele inalte pe care si le-au setat.

Portofoliul nostru de produse contine tot ceea ce aveti nevoie pentru a completa design-ul interior, printre care si pereti de sticla, pereti de sticla securizata, paravane sau pereti despartitori. Indiferent daca doriti sa incorporati aceste elemente din sticla in resedinta voastra sau sediului companiei, tot ce va putem spune este ca reprezinta o modalitate optima pentru a aduce un aer de modernism dar totodata acestea vor oferi si senzatia unui spatiu mai mare si mai luminos.

Prin a ne contacta veti gasi intotdeauna suportul unei echipe profesioniste si cu o experienta indelungata, gata in orice moment sa va ofere informatiile si solutiile optime.

Pereti de sticla sau pereti din sticla securizata?

Aceasta este o intrebare pe care multi dintre clientii nostri si-au pus-o. Sticla, dupa cum se stie este un material fragil care se poate sparge cu usurinta dar, daca ati decis sa ne deveniti client trebuie sa stiti ca indiferent daca alegeti pereti din sticla sau pereti din sticla securizata acestea sunt fabricate in asa fel incat sa fie pretabile pentru zone cu circulatie intensa. Dar, daca doriti sa incorporati sticla ca element de design, trebuie sa stiti ca daca, aveti copii, sticla securizata este cea mai recomandata intrucat in cazul in care se sparge cioburile rezultate se vor prezenta sub forma unor particule cu colturile rotunjite.

Dar pentru a detalia acest subiect, apelati cu incredere la profesionistii nostri iar ei va vor da toate detaliile legate de pret, montaj, livrare si orice alte informatii mai doriti sa solicitati despre peretii din sticla securizata si nu numai.

Utilitatea unui paravan de sticla securizata

Paravanele de sticla securizata sunt de un real ajutor pentru momentele in care doriti sa creati putina intimitate intr-un birou de tip open space. Va recomandam cu cea mai mare caldura aceasta solutie intrucat chiar si atunci cand vine vorba despre amenajarea unei bai, de exemplu, va putea deveni un element decorativ foarte util dar si modern.

Eleganta dar si meticulozitatea cu care sunt acestea realizate de echipa noastra, constituie exact elementele care va vor convinge ca fiecare dintre aceste paravane de sticla securizata sunt realizate in asa fel incat sa fie de o calitate superioara fata de oricare altele care se gasesc pe piata.

Pereti despartitori din sticla pentru conditii de munca optime

Cu siguranta atunci cand vine vorba despre afaceri, si mai concret despre birouri de tip open space in care se desfasoara activitatea firmei, recomandarea noastra, pentru a putea oferi conditii optime de lucru pentru angajati este sa apelati la pereti despartitori din sticla. Acestea vor oferi intimitate dar si vor deveni un element de eleganta si bun gust care cu siguranta vor infrumuseta spatiul destinat angajatilor.

Asadar, pentru mai multe informatii depre acesti pereti despartitori de sticla dar si despre pereti din sticla securizata si multe alte produse pe care le comercializam, va asteptam la noi pe site. De abia asteptam sa devenim furnizorul dumneavoastra de incredere in materie de elemente de design interior.

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Ultimele comentarii