Oglinzi decorative

Oglinzile decorative  dau personalitate şi stil casei tale. Fie ca esti in cautarea unor decoratiuni pentru baie, dormitor sau spatiul de recreere, decorarea locuintei nu este completa fara alegera oglinzilor.

Pozitionate corect, oglinzile contribuie la sporirea senzaţiei de spaţiozitate şi lumină, pot fi centrul de interes al unei incaperi si reusesc sa accentueze spatiul in care se afla. Oglinzile au jucat mereu un rol important in decorarea interiorului si au primit diverse conotatii. De la supersitiile legate de ghinonul adus de spargerea unei oglinzi, pana la oglinda fermecata din Alba ca Zapada, oglinda a devenit un obiect nelipsit din casele oamenilor.

Echipa Herra Hardware  executa la cererea clientului : oglinda simpla argintie, oglinda cu nuanta bronze, oglinda neagra sau oglinda gri metalizat. Oferim oglinzi sablate cu model din catalogul nostru sau cu modelul adus de imaginatia clientului, slefuite pentru a elimina muchia  taioasa, fazetate pentru a da o nota de lux si eleganta, gauri de butoni pentru fixarea oglinzii in perete.

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Comments are closed.