Compartimentări din sticlă

Sticla este un material utilizat din cele mai vechi timpuri dar, odată cu trecerea anilor, utilizarea sticlei s-a extins în toate domeniile de activitate. Scopul nostru este de a schimba percepţia legată de utilizarea sticlei în amenajările interioare. Avem întregul arsenal necesar pentru a putea răspunde la orice necesitate, indiferent de exigenţele pe care le au clienţii noştri sau standardele înalte pe care şi le-au setat.

  Portofoliul nostru de produse conţine tot ceea ce aveţi nevoie pentru a completa design-ul interior, incluzând aici pereţi de sticlă, pereţi de sticlă securizată, paravane sau pereţi despărţitori. Indiferent dacă doriţi să încorporaţi aceste elemente din sticlă în reşedinţa personală sau sediului companiei, tot ce vă putem spune este că reprezintă o modalitate optimă pentru a aduce un aer de modernism dar şi pentru a oferi senzaţia unui spaţiu mai mare şi mai luminos.

  Compartimentările din sticlă se pot executa în diferite combinaţii între pereţi şi paravane din sticlă, uşi batante, culisante sau tip armonică. Sticla poate fi îmbinată cu ajutorul unor balamale simple sau încadrata în profile din aluminiu, la alegerea clientului.

   Sticla poate rămâne transparentă sau poate fi personalizată după gusturile clientului, prin sablare totală, cu model sau color. Detaliile tehnice se stabilesc în acord cu specialiştii noştri pentru a garanta un rezultat final deosebit şi rezistent.

 

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Ultimele comentarii