Balustrade din sticla

herra-design-Balustrada din sticla-009
Sticla este o ultima tendinta in constructii si amenajari deoarece ea pastreaza iluminararea naturala a incaperilor , sentimentul de libertate si spatiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodeaza in timp aducand un plus de eleganta si stil spatiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidentiale
Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul si grosimea sticlei. Balustradele din sticla pot fi executate cu sau fara mana curenta, cu sau fara montanti verticali din metal,cu prindere laterala sau normala,cu elementi rotunzi sau picioruse din inox.

balustrada din sticla herradesign 3Se realizeaza din geam securizat si laminat. 8.2.8mm, asa cum Standardele de Siguranta si Securitate cer. Panourile sunt prinse punctual in piese din inox sau in profil ( in tavan si pardoseala). Din geam clar, ultraclar sau colorat in masa, balustradele din sticla sunt sigure si moderne.
Balustradele sunt elementele verticale de design si protecţie prevăzute către partea liberă a rampei sau podestului, avand in acelasi timp rol estetic si functional. Acestea pot fi realizate din geam securizat sau laminat (duplex), conform Standardelor de Securitate si Siguranta. Avand prindere pe lateral sau pe podest, cu montanti sau cu conectori punctuali, cu geam clar sau colorat, cu mana curenta de inox sau placata cu lemn, balustradele de sticla vor avea mereu un impact vizual deosebit.

Clasificare:

Prindere punctuala

Prindere sina

Stalpi inox

Stalpi din lemn

Portofoliu:

Balustrade din sticla

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Comments are closed.