Balustrade din sticlă

herra-design-Balustrada din sticla-009

Sticla este o ultimă tendinţă în construcţii şi amenajări deoarece oferă sentimentul de libertate şi spaţiu deschis. Sticla este un material complex care nu se demodează în timp, aducând un plus de eleganţă şi stil spaţiului amenajat, indiferent ca este vorba de zone comerciale sau rezidenţiale.

 

  

balustrada din sticla herradesign 3

Una dintre utilizările deosebite ale sticlei este folosirea ca balustradă, prin prindere simplă sau în cadru de lemn, inox sau alte materiale. Balustradele din sticlă pot fi executate cu sau fără mână curentă aplicată, cu sau fără montanţi verticali din metal, cu prindere laterală sau normală,cu elemenţi rotunzi sau picioruşe din inox. Se realizează, de obicei, din sticlă securizată şi laminată şi respectă toate Standardele de Securitate şi Siguranţă.

 

  Panourile de sticlă folosite pot fi clare sau personalizate la cererea clienţilor şi pentru a completa perfect elementele de design deja existente.

Despre noi

Scopul societatii noastre este de a imbina eleganta si rafinamentul cu raportul pret/calitate, oferind un ambient confortabil dar si personalizat. Sticla decorativa realizata prin sablare, poate fi utilizata oriunde se simte nevoia de a înfrumuseta: usi, ferestre, oglinzi, balustrade, elemente de mobilier, etc.

Comments are closed.